Το ελληνικό κριθάρι, το 12 και η Αθηναϊκή

Χτες πήγαμε σε ένα event της Αθηναϊκής για το οποίο λίγα ξέραμε εκ των προτέρων. Λοιπόν μπορεί να μη συμφωνούμε με το προφίλ των μπυρών μιας μεγάλης ζυθοποιίας ή τις τακτικές της κτλ κτλ αλλά οφείλουμε να δώσουμε στην Αθηναϊκή εύσημα γιατί κατάφερε να παράγει και τις 12 ετικέτες της με 100% εγχώριο κριθάρι.

Άντε και με μια micro…!

 

Advertisements

Άσε ένα σχολιο:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.