Porter Vs Stout beer tasting & food pairing event

c07bdbd398dd4ac563358e095fc5d2e0_XL

Την Κυριακή 15/12. Στο Abbey. 

Αντιγράφω από Genius in Gastronomy

Η Genius In Gastronomy και το Beer Sommelier  Course παρουσιάζουν ένα back to back set γευσιγνωσίας και beer and food pairing στις 15 Δεκεμβρίου 2014 στο Abbey Beer Diner.

Τέσσερις Porter θα αντιπαρατεθούν με τέσσερις Stout γευσιγνωστικά, και θα δοκιμαστεί μια επιπλέον μπίρα έκπληξη κατηγορίας Stout, με παρουσίαση από τους beer bloggers του Beers & Games Reviews.
Στη συνέχεια θα ταιριάξουμε τέσσερις μπίρες των παραπάνω κατηγοριών (porter/stout) με το παρακάτω menu τεσσάρων πιάτων βγαλμένων από την ιδιαίτερη κουζίνα του Abbey Beer Diner:

1ο πιάτο : Πατατοσαλάτα με απάκι
2ο πιάτο : Kοτόπoυλο πατέ με βούτυρο clarifie και chutney κρεμμυδιού
3ο πιάτο : (Κυρίως πιάτο με δύο επιλογές)
Επιλογή α) Fish ‘N’ Chips με ψάρι χαλιμπούτ,γλυκοπατάτες και espuma αρακά
Επιλογή β) Hot Dog σε pretzel με πιπεριές,κρεμμύδια και αβοκάντο
Η επιλογή του κυρίως πιάτου γίνεται κατά το κλείσιμο της θέσης.
4ο πιάτο : Επιδόρπιο γλυκό «espresso semi freddo»

Τιμή μόνο για την γευσιγνωσία 20 ευρώ/άτομο
Τιμή για την γευσιγνωσία και το beer and food pairing 35 ευρώ/άτομο

Γενικά μιλάμε για ένα 101 event. Θα γνωρίσουμε τα είδη των stout και porter, θα δοκιμάσουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα των κατηγοριών και θα είμαστε cool.

Για κρατήσεις θέσεων: 2121006520

Ως τότε…

Advertisements

Άσε ένα σχολιο:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s